Секция „Б“ етаж 4 (Трети жилищен)

No

Статус

Кв. м.

Тип

Детайли

Ап. 19
свободен
69.11
двустаен
Ап. 20
продаден
111.96
тристаен
Ап. 21
резервиран
102.51
тристаен
Ап. 22
свободен
67.62
двустаен
Ап. 23
свободен
67.58
двустаен
Ап. 24
продаден
67.54
двустаен
Ап. 25
свободен
128.30
тристаен
Ап. 26
свободен
67.39
двустаен
Ап. 27
свободен
61.31
едностаен