Апартамент No Статус Квадратура Тип Детайли
Ап. 6 Свободен 87 м² Тристаен >>>
Ап. 7 Резервиран 75 м² Двустаен >>>
Ап. 8 Продаден 61 м² Двустаен >>>
Ап. 9 Свободен 101 м² Тристаен >>>
Ап. 10 Резервиран 93 м² Тристаен >>>