09
Апартамент №

Тристаен апартамент

100.44 кв.м

Юг/Изток

Две спални

Две бани

Свободен
10
Апартамент №

Двустаен апартамент

69.66 кв.м

Юг/Изток

Една спалня

Една баня

Свободен
11
Апартамент №

Двустаен апартамент

73.15 кв.м

Юг/Изток

Две спални

Две бани

Резервиран
12
Апартамент №

Четиристаен апартамент

139 кв.м

Юг/Изток

Три спални

Две бани

Свободен
13
Апартамент №

Двустаен апартамент

69.66 кв.м

Юг/Изток

Две спални

Две бани

Свободен
14
Апартамент №

Двустаен апартамент

69.66 кв.м

Юг/Изток

Две спални

Две бани

Продаден